Aplikasi Mobile2016-11-21T17:04:54+08:00

Servis Pembinaan Aplikasi Mobile.

MyEskills menyediakan servis pembinaan aplikasi mobile untuk anda. Jika anda tidak mempunyai idea untuk konsep aplikasi mobile anda, kami juga boleh membinanya mengikut kreativiti kami berdasarkan niche perniagaan anda. Aplikasi mobile yang dibina adalah untuk Android ataupun iOS.

Pembinaan Aplikasi Mobile.

Kami turut menyediakan khidmat pembangunan apps. Pembangunan apps kami lebih menjurus kepada konsep apps untuk pemasaran. Di mana, kami menyediakan 4 sistem pemasaran di dalam apps anda. Sistem tersebut adalah push notification, geofences, loyalty programme, dan coupon code.

Jika anda ingin menembusi pasaran 87% pengguna Internet hari ini, maka mempunyai apps perniagaan anda adalah jawapannya. Ini kerana menjelang 2016, lebih 87% pengguna Internet datang dari pengguna mobile atau telefon pintar.

Klik Sini!

Ciri-Ciri Pembinaan Aplikasi Mobile.

 Berikut adalah servis dan perkhidmatan pembinaan aplikasi mobile yang disediakan oleh pihak kami. Setiap perkhidmatan merangkumi merangka, membina, membangun dan menyelenggara. Ia mengikut kehendak dan kesesuaian setiap pelanggan. Adalah dingatkan bahawa terdapat caj yang dikenakan daripada ciri-ciri di bawah serta tertakluk kepada permintaan pelanggan.

 * Sistem dan Ciri ini mempunyai caj tersendiri. Ia adalah pilihan kepada pengguna.

Projek Pembinaan Aplikasi Mobile Terdahulu.

Lihat Kesemua Projek Terkini
A website without SEO is like a car with no gas.
Paul Cookson
The user experience design of a product essentially lies between the intentions of the product and the characteristics of your user.
David Kadavy
We don’t just build websites, we build websites that SELLS.
Md Raffae Saleh

WhatsApp kami untuk mendapatkan khidmat pembinaan laman web atau apps anda ataupun seminar dan latihan.

HUBUNGI KAMI