Projek Pembinaan Web Membership Pelaburan2016-11-21T17:04:56+08:00

Project Description

Projek Pembinaan Web Membership Pelaburan.

Projek Pembinaan Web Membership ini telah disempurnakan oleh E Skills dengan jayanya. Projek ini memuatkan beberapa ciri penting laman web membership seperti product level, content restriction, members database, drip posts dan sebagainya. Malahan laman web membership ini mempunyai sistem autorespondernya tersendiri. Sekaligus, ia dapat menjimatkan kos langganan autoresponder luar. Paparan dashboard ahli diperkemaskan agar lebih mesra pengguna. Laman web membership ini juga bersifat responsive, di mana ia boleh diakses menggunakan komputer, smartphone atau tablet.

Projek Pembinaan Web Membership
Projek Pembinaan Web Membership

Pembinaan Web Membership.

Projek pembinaan web membership ini mengambil masa 30 hari untuk disiapkan. Ia telah dioptimimumkan sepenuhnya dengan pelbagai fungsi dan sistem membership terkini. Malahan kami berupaya menyediakan fungsi seperti yang dikehendaki pelanggan.

Sistem CMS.

Sistem membership ini dibangunkan menggunakan wordpress framework. Tidak seperti PHP, sistem membership yang menggunakan wordpress lebih fleksibel serta mudah diselenggara pelanggan.

Autoresponder.

Projek pembinaan web membership ini tidak akan lengkap tanpa sistem autoresponder. Justeru, kami masukkan sekali sistem autoresponder ini ke dalam laman membership ini. Jadi, proses hebahan maklumat kepada pengguna lebih mudah dan pantas.