Projek Pembinaan Web Edagang Quadcopter2016-11-21T17:04:56+08:00

Project Description

Projek Pembinaan Web Edagang Quadcopter.

Projek Pembinaan Web Edagang Quadcopter ini telah disempurnakan oleh E Skills dengan jayanya. Projek ini memuatkan beberapa ciri penting edagang seperti shopping cart, digital download, payment service provider dan autoresponder. Malahan laman web edagang ini mempunyai skor pencapaian dan uploading yang agak memberansangkan. Penyelenggaraan SEO (Search Engine Optimization) telah dilakukan dan berjaya menempatkan laman web ini di tangga teratas untuk keyword-keyword berkaitannya.

Projek Pembinaan Web Edagang Quadcopter
Skor Prestasi Pembinaan Web Edagang Quadcopter
Page Load Time Projek Pembinaan Web Edagang Quadcopter

Pembinaan Web Edagang.

Projek pembinaan web edagang quadcopter ini mengambil masa 21 hari untuk disiapkan. Sistem shopping cart, penukaran wang, pembayaran online juga dimasukkan. Ia telah dioptimimumkan sepenuhnya untuk Search Engine Optimization (SEO).

Skor GTMetrix.

Skor pencapaian yang diberikan oleh GTMetrix untuk web ini adalah tinggi. Di mana untuk PageSpeed Score, laman web ini mendapat skor 96% dan YSlow ia mendapat skor 92%.

Skor Pingdom.

Projek pembinaan web edagang quadcopter ini turut mendapat skor yang agak tinggi untuk kelajuan uploading laman webnya. Di mana Pingdom telah merekodkan 980 miliseconds untuk mengupload kesemua kandungan web ini iaitu kurang dari 1 saat.