Projek Pembinaan Web Edagang Golf2016-11-21T17:04:56+08:00

Project Description

Projek Pembinaan Web Edagang Golf.

Projek Pembinaan Web Edagang Golf ini telah disempurnakan oleh E Skills dengan jayanya. Projek ini memuatkan beberapa ciri penting edagang seperti shopping cart, digital download, payment service provider dan autoresponder. Malahan laman web edagang ini mempunyai skor pencapaian dan uploading yang agak memberansangkan. Penyelenggaraan SEO (Search Engine Optimization) telah dilakukan dan berjaya menempatkan laman web ini di tangga teratas untuk keyword-keyword berkaitannya.

Projek Pembinaan Web Edagang Golf
Skor Prestasi Pembinaan Web Edagang Golf
Page Load Time Projek Pembinaan Web Edagang Golf

Pembinaan Web Edagang.

Projek pembinaan web edagang golf ini mengambil masa 21 hari untuk disiapkan. Sistem shopping cart, penukaran matawang, pembayaran kad kredit dan sebagainya telah dimasukkan. Web ini juga telah dioptimimumkan sepenuhnya untuk SEO.

Skor GTMetrix.

Skor pencapaian yang diberikan oleh GTMetrix untuk web ini adalah tinggi. Di mana untuk PageSpeed Score, laman web ini mendapat skor 96% dan YSlow ia mendapat skor 91%. Faktor ini banyak mempengaruhi pelawat laman edagang ini.

Skor Pingdom.

Projek pembinaan web edagang buku online ini turut mendapat skor yang agak tinggi untuk kelajuan uploading laman webnya. Di mana Pingdom juga telah merekodkan 1.06 saat untuk mengupload kandungan web ini iaitu kurang dari 1 saat.