Projek Pembinaan Laman Web Koporat2016-11-21T17:04:56+08:00

Project Description

Projek Pembinaan Laman Web Korporat.

Projek pembinaan laman web korporat ini telah disempurnakan oleh E Skills dengan jayanya. Projek ini memuatkan beberapa ciri penting seperti autoresponder. Malahan laman web ini mempunyai skor pencapaian dan uploading yang agak memberansangkan. Penyelenggaraan SEO (Search Engine Optimization) telah dilakukan dan berjaya menempatkan laman web ini di tangga teratas untuk keyword-keyword berkaitannya. Laman web ini juga mempunyai aplikasi Androidnya tersendiri untuk hebahan kursus dan bengkel kontraktor terkini.

Projek Pembinaan Laman Web Korporat
Skor Prestasi Pembinaan Laman Web Korporat
Page Load Time Pembinaan Laman Web Korporat

Pembinaan Web.

Projek pembinaan laman web korporat IBMC ini mengambil masa 7 hari untuk disiapkan. Ia telah dioptimimumkan untuk SEO. Pembinaan laman web ini juga dilakukan bersama pembinaan aplikasi Androidnya.

Skor GTMetrix.

Skor pencapaian yang diberikan oleh GTMetrix untuk web ini adalah tinggi. Di mana untuk PageSpeed Score, laman web ini mendapat skor 93% dan YSlow ia mendapat skor 93%.

Skor Pingdom.

Projek pembinaan laman web korporat ini turut mendapat skor yang agak tinggi untuk kelajuan uploading laman webnya. Di mana Pingdom merekodkan 1.67 saat untuk mengupload web ini iaitu kurang dari 2 saat.