Pembinaan Laman Web Edagang Manik2u2016-11-21T17:04:56+08:00

Project Description

Projek Pembinaan Laman Web Edagang Manik2u.

Projek Pembinaan Laman Web Edagang Manik2u ini telah disempurnakan oleh E Skills dengan jayanya. Projek ini memuatkan beberapa ciri penting edagang seperti shopping cart, payment service provider dan autoresponder. Malahan laman web edagang ini mempunyai skor pencapaian dan uploading yang agak memberansangkan. Penyelenggaraan SEO (Search Engine Optimization) telah dilakukan dan berjaya menempatkan laman web ini di tangga teratas untuk keyword-keyword berkaitannya.

Projek Pembinaan Laman Web Edagang
Skor Prestasi Pembinaan Laman Web Edagang Manik2u
Page Load Time Projek Pembinaan Laman Web Edagang Manik2u

Pembinaan Web Edagang.

Projek pembinaan laman web edagang manik2u ini mengambil masa 21 hari untuk disiapkan. Ia telah dioptimimumkan sepenuhnya untuk carian enjin. Serta kelajuan uploading laman web ini juga amat menakjubkan sekali.

Skor GTMetrix.

Skor pencapaian yang diberikan oleh GTMetrix untuk web ini adalah tinggi. Di mana untuk PageSpeed Score, laman web ini mendapat skor 96% dan YSlow ia mendapat skor 91%.

Skor Pingdom.

Projek pembinaan laman web edagang manik2u ini turut mendapat skor yang agak tinggi untuk kelajuan uploading laman webnya. Di mana Pingdom merekodkan 1.67 saat untuk mengupload web ini iaitu kurang dari 2 saat.