Loading...
Kenali Kami2016-11-21T17:04:55+08:00

Misi Kami

Myeskills mempunyai misi untuk merealisasikan impian peniaga menggunakan Internet sebagai wadah pemasaran, perhubungan, dan perniagaan melalui perkhidmatan pembinaan laman web, pembangunan apps, seminar dan latihan.

Bagi memastikan visi ini tercapai, kami hanya memberikan servis dan perkhidmatan yang terbaik buat pelanggan kami berpandukan kepada tujuan dan matlamat pelanggan kami.

Professional

Kualiti

Pantas

Prinsip Kami.

Kami berpegang kepada 3 prinsip dalam setiap servis dan perkhidmatan kami. Iaitu professional, kualiti dan pantas.

Kami percaya dan mengamalkan konsep kerja professional setiap masa. Sebagai pelanggan kami, anda akan mendapat maklumat, pandangan dan idea terkini daripada kami dari semasa ke semasa secara professional.

Setiap projek yang kami kendalikan akan memastikan hasil produk adalah berkualiti. Bagi memastikannya tercapai, kami akan sentiasa memperkemaskan kemahiran kami dari semasa ke seamsa selaras dengan permintaan dan perubahan teknologi maklumat.

Di Eskills, kami mengutamakan budaya kerja pantas. Ini kerana kami percaya sebagai pelanggan kami, anda juga mempunyai jangka masa untuk sesuatu projek anda. Jadi bagi memastikan anda mencapai target anda, kami akan menyempurnakan sesuatu projek anda dengan pantas dan cepat.

If you think math is hard, try web design.

Trish Parr

There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.

Milton Glaser

Websites promote you 24/7: No employee will do that.

Paul Cookson

WhatsApp kami untuk mendapatkan khidmat pembinaan web atau apps anda ataupun seminar dan latihan.

HUBUNGI KAMI